Varm Smörgåstårta

6 personer

6 st halvmånar Hönökaka-bröd
Fyllning på ena halvan:
1 burk Philadelphiaost 300 g
400 g rökt skinka

Fyllning på andra halvan:
4 finstrimlade kycklingfileér
Lite sambaloelek
2 burkar Philadelphiaost 400 g
1 purjolök
Toppa med skivade körsbärstomater
2-3 dl riven ost

Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Strimla och bryn kycklingen klar, rör ner Philadelphiaosten och smaka av med salt och sambaloelek.
  3. I en annan gryta fräser du snabbt skinkan och rör ner Philadelphiaosten och låter det bli varmt.
  4. Placera ut de två första bröden på en bakplåt.
  5. Fyll på med första lagret fyllning och lägg på ytterligare ett varsitt bröd (ca halva fyllningen).
  6. Fräs purjolöken mjuk och rör ner ½ -1 burk Philadelphiaost.
  7. Bred sen detta på smörgåstårtan.
  8. På med ett lager bröd till.
  9. Och på med det sista av fyllningen.
  10. Och ett lager med bröd till på det.
  11. Toppa med skivade körsbärstomater och riven ost.
  12. Gratinera i ugnen i ca 15-20 minuter tills den fått en fin färg.
  13. Servera med sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0