Nutellarulle

Ingredienserna:
3 ägg
1 ½ dl socker
50 g smält smör
2 msk mjölk
2 msk kakao
2 msk potatismjöl
5 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 burk Nutella

Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
  3. Smält smöret och häll i mjölken i den.
  4. Blanda kakao, potatismjöl, mjöl och bakpulver och rör försiktigt ner detta i äggvispet varvat med smörblandningen.
  5. Häll ut smeten på ett bakplåtspapper.
  6. Grädda i ugnen i ca 4-5 minuter.
  7. Stjälp upp kakan nästan med en gång på ett nytt bakplåtspapper ströat med socker.
  8. Låt kakan svalna något innan Nutellan breds på.
  9. Rulla från den ena långsidan till den andra.
  10. Den blir bäst om man fryser ner den innan man skär upp den för att den ska behålla sin form.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0