Köttfärs I Krispigt Fransktbröd

Ingredienserna:
1 långfranska
500-600 g nötfärs
Smör
1 gul lök
1 vitlök
½ burk fylliga tomater
Lite chilisås
100 g färskost (tex Cantadou)
Salt & kryddor

Garneringen:
Ost

Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 225-250 grader.
  2. Skär ett snitt längst långfranskan (antingen sparar du brödet till köttfärsfyllningen eller så slänger du det).
  3. Bryn finhackad lök och pressad vitlök i en stekpanna.
  4. Vänd ner färsen och bryn klart.
  5. Rör ner tomatkross, lite chilisås och färskosten.
  6. Smaka av med salt och valfria kryddor.
  7. När köttfärsen är genom varm så fyller du långfranskan med färsen.
  8. Toppa med riven ost.
  9. Gratinera i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills den fått en fin färg.
  10. Servera med sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0