Köttfärs I Krispigt Fransktbröd
Ingredienserna:

1 långfranska
500-600 g nötfärs
Smör
1 gul lök
1 vitlök
½ burk fylliga tomater
Lite chilisås
100 g färskost (tex Cantadou)
Salt & kryddor
Garneringen:
Ost
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225-250 grader.
- Skär ett snitt längst långfranskan (antingen sparar du brödet till köttfärsfyllningen eller så slänger du det).
- Bryn finhackad lök och pressad vitlök i en stekpanna.
- Vänd ner färsen och bryn klart.
- Rör ner tomatkross, lite chilisås och färskosten.
- Smaka av med salt och valfria kryddor.
- När köttfärsen är genom varm så fyller du långfranskan med färsen.
- Toppa med riven ost.
- Gratinera i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills den fått en fin färg.
- Servera med sallad.


Kommentarer
Trackback