Färgglada Cookiebars

Ingredienserna:
170 g krossade digestivekex
110 g smör
1 burk kondenserad mjölk
10 dl blandat av kokos, mini nonstop och chokladchip

Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret.
  3. Blanda digestivekrosset med smöret.
  4. Tryck ner det i botten på en bakpappersklädd långpanna.
  5. Häll över kondenserad mjölk, tippa formen för att sprida ut det.
  6. Blanda ihop kokos, mini nonstop och chokladchip.
  7. Häll det över lagret med den kondenserade mjölken.
  8. Tryck försiktigt ner det med hjälp av en sked.
  9. Grädda i ugnen i ca 25-30 minuter.
  10. Låt den svalna helt.
  11. Skär den i bitar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0