Chocolate Coco Bars

Ingredienserna:
100 g smör
1 dl sirap
1 dl florsocker
4 dl vispgrädde
200 g kokos
3 ½ dl havregryn
1 dl torkad frukt (skuren i småbitar) tex aprikoser, russin mm

Glasyren:
½ dl vispgrädde
100 g ljus choklad

Gör så här:
  1. Koka smör, sirap, florsocker och grädde till kolakonsistens.
  2. Rosta kokos och havregryn i en torr stekpanna.
  3. Vänd ner kokos och havregryn och den skurna torkade frukten i kolan.
  4. Häll upp smeten i en form eller liten långpanna.
  5. Låt det kallna.
  6. Koka upp grädden till glasyren i en kastrull.
  7. Lägg i chokladen i bitar och rör till en slät smet.
  8. Stryk ut chokladblandningen jämnt över kolasmeten.
  9. Låt det stelna.
  10. Skär i bitar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0