Chocolate Coco Bars
Ingredienserna:
100 g smör
1 dl sirap
1 dl florsocker
4 dl vispgrädde
200 g kokos
3 ½ dl havregryn
1 dl torkad frukt (skuren i småbitar) tex aprikoser, russin mm
Glasyren:
½ dl vispgrädde
100 g ljus choklad
Gör så här:
- Koka smör, sirap, florsocker och grädde till kolakonsistens.
- Rosta kokos och havregryn i en torr stekpanna.
- Vänd ner kokos och havregryn och den skurna torkade frukten i kolan.
- Häll upp smeten i en form eller liten långpanna.
- Låt det kallna.
- Koka upp grädden till glasyren i en kastrull.
- Lägg i chokladen i bitar och rör till en slät smet.
- Stryk ut chokladblandningen jämnt över kolasmeten.
- Låt det stelna.
- Skär i bitar.

Kommentarer
Trackback