Smördegshjärtan Med Choklad

Smördegshjärtan med choklad
10-12 stycken

Ingredienserna:
2 smördegsplattor
100 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
Florsocker

Gör så här:
  1. Smält chokladen i grädden över ett vattenbad. Den ska inte koka, utan bara sjuda sakta.
  2. Låt det svalna och ställ i kylen någon timme.
  3. Tina upp smördegsplattorna.
  4. Kavla ut plattorna något och tryck ut hjärtan med en uttryckare. Lägg hjärtana på en plåt.
  5. Grädda i ugnen tills dom lyfter lite och får lite färg.
  6. Låt dom svalna och dela varje hjärta i två delar.
  7. Fyll underdelarna med lite choklad och sätt på locket.
  8. Pudra över lite florsocker.
Bild lånad från Foodelicious


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0