Rabarberpaj

Ingredienser:

3 dl rabarber

½ dl socker

150 g smör/margarin

1 ½ dl socker

2 tsk vaniljsocker

3 dl vetemjöl


Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200º.

  2. Dela rabarbern i småbitar.

  3. Lägg rabarbern i en pajform.

  4. Strö över ½ dl socker över rabarbern.

  5. Skär det kalla smöret i småbitar.

  6. Lägg smör, socker, vaniljsocker och vetemjöl i en bunke.

  7. Blanda ihop till en smulig massa med fingertopparna.

  8. Fördela smuldegen över rabarbern.

  9. Grädda i ca 20 minuter.

  10. Servera med kall vaniljsås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0