Persikopaj

Pajbottnen:

125-150 g smör/margarin

3 ½ dl vetemjöl

1 dl mannagryn

1 dl socker


Fyllningen:

1 burk persikor ca 425 g

2 ägg

1 burk Kesella Gourmet

1 ½ dl socker

3 msk vetemjöl

1 tsk vaniljsocker


Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200º.

  2. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform.

  3. Förgrädda pajskalet i ca 12 minuter.

  4. Vispa ägg och socker pösigt.

  5. Blanda ner kesella, mjöl och vaniljsocker i äggsmeten.

  6. Bottna pajen med dom avrunna och finskurna persikorna.

  7. Bred sedan över fyllningen.

  8. Grädda i ca 25-30 minuter, eller tills fyllningen har stelnat utan att ta för mycket färg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0