Kolapaj

8-10 personer

Pajbottnen:

10-12 digestivekex

25-50 g smör/margarin


Fyllningen:

1 burk kondenserad mjölk

3-4 dl vispgrädde

2 mindre burkar mandariner eller 2 bananer

Några rutor mjölkchoklad


Gör så här:

  1. Koka den oöppnade konservburken i 3-3 ½ timme. Viktigt att hela burken täcks med vatten under hela koktiden.

  2. Kyl ner burken i kallt vatten.

  3. Finkrossa digestivekexen.

  4. Smält smöret och rör samman det med digestivekrosset.

  5. Tryck ut digestiveblandningen i en springform.

  6. Bred ut kolakrämen (den kondenserade mjölken) över digestiveblandningen.

  7. Lägg på ett lager med mandariner på kolan.

  8. Vispa grädden så den blir lagom fast och bred den över kolan.

  9. Dekorera med finhackad mjölkchoklad och mandariner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0