Kexchokladpaj

Ingredienser:

330 g kexchoklad

180 g smör/margarin

150 g mörk choklad

4 msk vispgrädde

1 tsk vaniljsocker

2 äggulor


Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175º.

  2. Mixa kexchokladen i en matberedare.

  3. Smält smöret.

  4. Mixa ihop smöret och kexchokladsmulorna.

  5. Bred ut den lösa smeten i en pajform.

  6. Grädda i 6 minuter.

  7. Låt svalna.

  8. Smält den mörka chokladen.

  9. Rör ner den ovispade grädden.

  10. Tillsätt vaniljsocker.

  11. Rör ner äggulorna.

  12. Bred chokladen över pajbottnen.

  13. Ställ kallt i minst 4 timmar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0