Hot White Candy Cane Chocolate

1 stor eller 2 mindre koppar

Ingredienserna:

2 ½ dl mjölk

1 tsk vaniljsocker

Ca 25 g vit choklad (några rutor)

1 polkagriskäpp

Vispgrädde

Krossade polkagrisar till dekoration


Gör så här:

  1. Häll mjölken i en kastrull och tillsätt vaniljsocker.

  2. Värm försiktigt så att det blir riktigt hett.

  3. Bryt under tiden chokladen i mindre bitar och lägg de i en stor mugg/kopp.

  4. Bryt även av nedre delen av polkagriskäppen i koppen.

  5. Slå över den varma mjölken och rör så allt löser upp sig.

  6. Häng resterande polkagriskäpp på kanten av muggen.

  7. Klicka på en klick vispgrädde och garnera med lite polkagriskross.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0