Tacogratäng med Kyckling

Ingredienserna:

800 g kycklingfile, strimlad

1 gul lök, hackad

2 dl majs

4 stycken ananasringar, i små bitar

4 dl mjölk

1 påse Fresh Island Dipsås (OLW)

1 påse tacokryddmix

1 ½ dl Chunky Salsa (medium)

2 dl riven ost


  1. Sätt ugnen på 200º.

  2. Bryn kycklingen och krydda med lite salt och peppar.

  3. Tillsätt lök och majs.

  4. Häll blandningen i en ugnsfast form.

  5. Lägg över ananasen.

  6. Vispa samman mjölk, Fresh Island Dipsås, tacokrydda och salsan. Låt det gärna stå i kylen en stund så den tjocknar.

  7. Häll såsen över kycklingröran och strö över lite riven ost.

  8. Gratinera i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter.

  9. Servera med ris och sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0