Tacogratäng med Kyckling
Ingredienserna:
800 g kycklingfile, strimlad
1 gul lök, hackad
2 dl majs
4 stycken ananasringar, i små bitar
4 dl mjölk
1 påse Fresh Island Dipsås (OLW)
1 påse tacokryddmix
1 ½ dl Chunky Salsa (medium)
2 dl riven ost
-
Sätt ugnen på 200º.
-
Bryn kycklingen och krydda med lite salt och peppar.
-
Tillsätt lök och majs.
-
Häll blandningen i en ugnsfast form.
-
Lägg över ananasen.
-
Vispa samman mjölk, Fresh Island Dipsås, tacokrydda och salsan. Låt det gärna stå i kylen en stund så den tjocknar.
-
Häll såsen över kycklingröran och strö över lite riven ost.
-
Gratinera i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter.
-
Servera med ris och sallad.
Kommentarer
Trackback