Oreo Cream Cake
Ingredienserna:
36 st oreos
60 g smör/margarin
28 st stora marshmallows (ca 200 g)
1 ½ dl mjölk
3 dl vispgrädde
Mörk choklad för dekoration
Gör så här:
- Grovhacka 10 Oreos och ställ åt sidan.
- Kör 26 st Oreos i matberedare eller kavla sönder dom i en påse, det ska bli fina kaksmulor.
- Smält smöret och blanda det med kaksmulorna.
- Tryck ut blandningen i en springform.
- Ställ formen kallt.
- Smält marshmallows med mjölk på läg värme i en kastrull.
- Rör om hela tiden tills allt är smält.
- Låt det svalna i ca 15 minuter i rumstemperatur.
- Vispa grädden fluffig.
- Blanda hälften av grädden med marshmallowsblandningen till en jämn smet.
- Vänd ner den resterande grädden och de grovhackade kakorna.
- Häll fyllningen i formen.
- Ställ formen i kylen i ca 4 timmar eller helst över natten.

Kommentarer
Trackback