Nachochipsgratäng

6 portioner

Ingredienserna:

1 påse nachochips

400 g nötfärs

1 påse tacokryddmix

1 purjolök

1 burk tacosås

400 g krossade tomater

2 dl minifraiche

1 ½ – 2 dl riven ost

½ – 1 burk majs

½ – 1 röd paprika

1 rödlök

 

  1. Sätt ugnen på 225º.

  2. Lägg nachochipsen i en form.

  3. Finhacka löken.

  4. Bryn färsen och löken.

  5. Häll på tacokrydda och vatten.

  6. Bred ut köttfärsen över nachochipsen.

  7. Skölj och strimla purjolöken och paprikan.

  8. Strö purjolök och paprika över köttfärsen.

  9. Blanda tacosås med krossade tomater och majs.

  10. Fördela såsen jämnt över paprikan och purjolöken.

  11. Rör minifraichen så den tunnar ut sig.

  12. Bred minifraichen över tomatsåsen.

  13. Strö på riven ost.

  14. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.

  15. Servera med sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0