Nachochipsgratäng
6 portioner
Ingredienserna:
1 påse nachochips
400 g nötfärs
1 påse tacokryddmix
1 purjolök
1 burk tacosås
400 g krossade tomater
2 dl minifraiche
1 ½ – 2 dl riven ost
½ – 1 burk majs
½ – 1 röd paprika
1 rödlök
-
Sätt ugnen på 225º.
-
Lägg nachochipsen i en form.
-
Finhacka löken.
-
Bryn färsen och löken.
-
Häll på tacokrydda och vatten.
-
Bred ut köttfärsen över nachochipsen.
-
Skölj och strimla purjolöken och paprikan.
-
Strö purjolök och paprika över köttfärsen.
-
Blanda tacosås med krossade tomater och majs.
-
Fördela såsen jämnt över paprikan och purjolöken.
-
Rör minifraichen så den tunnar ut sig.
-
Bred minifraichen över tomatsåsen.
-
Strö på riven ost.
-
Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.
-
Servera med sallad.

Kommentarer
Trackback