Kycklingpaj

Pajskalet:

100 g smör/margarin

2 msk vatten

2 ½ dl vetemjöl


Fyllningen:

½ grillad kyckling

1 paprika

1 burk champinjoner

1 gul lök eller purjolök

1 burk minifraiche med chili (2 dl)

Riven ost


Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225º.

  2. Rör ihop ingredienserna till degen och låt det vila i kylen i minst 30 minuter.

  3. Kavla ut och lägg i botten på en pajform.

  4. Picka och sätt folie på kanterna.

  5. Förgrädda pajskalet i ca 15 minuter.

  6. Skär svamp, lök och paprika i bitar och fräs i stekpanna.

  7. Skär kycklingen i bitar och häll i de i stekpannan.

  8. Häll på minifraichen.

  9. Häll fyllningen i pajskalet.

  10. Toppa med lite riven ost.

  11. Grädda i 15 minuter.

  12. Servera med sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0