Kycklingpaj
Pajskalet:
100 g smör/margarin
2 msk vatten
2 ½ dl vetemjöl
Fyllningen:
½ grillad kyckling
1 paprika
1 burk champinjoner
1 gul lök eller purjolök
1 burk minifraiche med chili (2 dl)
Riven ost
Gör så här:
-
Sätt ugnen på 225º.
-
Rör ihop ingredienserna till degen och låt det vila i kylen i minst 30 minuter.
-
Kavla ut och lägg i botten på en pajform.
-
Picka och sätt folie på kanterna.
-
Förgrädda pajskalet i ca 15 minuter.
-
Skär svamp, lök och paprika i bitar och fräs i stekpanna.
-
Skär kycklingen i bitar och häll i de i stekpannan.
-
Häll på minifraichen.
-
Häll fyllningen i pajskalet.
-
Toppa med lite riven ost.
-
Grädda i 15 minuter.
-
Servera med sallad.

Kommentarer
Trackback