Kebabrulle
Ingredienserna:
1 rulle färsk smördeg
1 pkt frysta kebabflarn 400 g
Kebabkrydda tex Santa Marias
1 gul eller orange paprika
1 gul lök
6-8 färska champinjoner
Ostskivor
1 ägg
Sesamfrö
Gör så här:
-
Sätt ugnen på 200º.
-
Stek kebabflarnen och krydda med kebabkryddan.
-
Strimla paprikan och löken, skiva champinjonerna.
-
Fräs paprikan, löken och champinjonern tills de mjuknat något och fått lite färg.
-
Rulla ut smördegen och lägg först grönsakerna i en sträng mitt på. Fördela sen kebabköttet ovanpå och avsluta med några skivor ost.
-
Rulla ihop den ifrån långsidan.
-
Pensla med ett uppvispat ägg och strö tillsist över lite sesamfrö.
-
Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter, eller tills rullen har fått fin färg.
-
Servera med sallad och kebabsås.

Kommentarer
Trackback