Japanska Nudlar med Kyckling

4 portioner

Ingredienserna:

2 kycklingfileér (ca 300 g)

1 msk olja

1 burk majs (200 g)

3 dl strimlad vitkål

2 små burkar champinjoner

1 burk bambuskott (200 g)

1 burk vattenkastanjer (200 g)

Örtsalt

Peppar

1 rödlök

1 purjolök i strimlor

200 g nudlar

4 msk kinesisk soja (mushroom)


Gör så här:

  1. Värm oljan i woken.

  2. Strimla kycklingen och woka tills det är genomstekt.

  3. Krydda med salt och peppar.

  4. Häll i majs, vitkål, bambuskott, vattenkastanjer och champinjoner.

  5. Låt det woka tills grönsakerna är mjuka.

  6. Salta med örtsalt och peppra efter smak.

  7. Koka under tiden nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.

  8. Häll av vattnet från nudlarna och blanda ner i woken.

  9. Tillsätt rödlöksstrimlor och purjolök.

  10. Smaka av med soja.

     




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0