Japanska Nudlar med Kyckling
4 portioner
Ingredienserna:
2 kycklingfileér (ca 300 g)
1 msk olja
1 burk majs (200 g)
3 dl strimlad vitkål
2 små burkar champinjoner
1 burk bambuskott (200 g)
1 burk vattenkastanjer (200 g)
Örtsalt
Peppar
1 rödlök
1 purjolök i strimlor
200 g nudlar
4 msk kinesisk soja (mushroom)
Gör så här:
-
Värm oljan i woken.
-
Strimla kycklingen och woka tills det är genomstekt.
-
Krydda med salt och peppar.
-
Häll i majs, vitkål, bambuskott, vattenkastanjer och champinjoner.
-
Låt det woka tills grönsakerna är mjuka.
-
Salta med örtsalt och peppra efter smak.
-
Koka under tiden nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
-
Häll av vattnet från nudlarna och blanda ner i woken.
-
Tillsätt rödlöksstrimlor och purjolök.
-
Smaka av med soja.
Kommentarer
Trackback